top of page

Medlemsinfo

Medlemsinformation

Kallelse till årsmötet

Kära medlem, God fortsättning på det nya året.
Härmed bjuds Du in till årsmöte för Fria Konstnärers Gille.

Tid: söndag 11 februari klockan 15.
Plats: Konferenslokal på Sensus, Billeplatsen 1, i Helsingborg centrum.

 

Närmaste parkering är just utanför lokalen på Billeplatsen. Många fler finns ovanför Hallbergs trappor på St. Nicolai Parkering. Brukar finnas många lediga på söndagar.

Dagordning m.fl. dokument mailas ut en vecka före och för att spara på resurser kommer endast ett mindre antal kopior att vara tillgängliga i lokalen för årsmötet.
Valberedningen har inga vakanta platser i sitt förslag till styrelse, men vi tar gärna emot anmälningar om intresse att hjälpa till i föreningen.
Tänk på att du måste ha betalt medlemsavgiften för att ha rösträtt på årsmötet. Medlemsavgiften är 400 SEK som betalas till bankgiro 5600-7495 eller Swish 123 609 0500.

Efter årsmötet kommer vi att få lyssna på presentationer av de olika möjligheter och förmåner vi har som medlemmar i FKG, samt information om Påskens konstrunda.
Det kommer att serveras lite lättare förtäring i form av ”fika”. För att veta hur många som kommer, och garantera tillgång till fika, behöver vi er anmälan om deltagande på email till adress gunilla.bokedal@telia.com
Frågor, motioner m.m. kan mailas till: friakonstnarersgille@gmail.com

Hälsningar
Styrelsen FKG

bottom of page